Barn i Balans Bok: Yoga - Slowmotion - Dans och mycket mer!

Pris:
299 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
ISBN: 9789186691905
Antal:
Finns i lager


Boken är tänkt som ett enkelt och lustfyllt inspirationsmaterial att anvanda tillsammans med barn i åldrarna sex till tolv. Det kan även anpassas till förskolebarn.

Vi eftersträvar ett helhetsperspektiv inom barnhälsa. Målen är bland annat att barnen utvecklar läs- och skrivförmågan, stärker självkänslan och självfortroendet, skärper koncentrationsformagan och får bättre kondition. Vi vill ocksåintroducera barnen i köket, och att de när de lagar mat, konkret lär sig samarbeta. Vi vill helt enkelt belysa att allt hänger ihop.

Eftersom våra kroppar och sinnen följer årets gång gör vi ocksådet. Vi utgår från fem, för visst är sensommaren något av en egen årstid?
Varje kapitel representerar en årstid och innehallerövningar och recept anpassade efter den delen av aret. Självklart kan du andå blanda från de olika årstiderna och anvanda förslagen nar som helst under året. Kapitlen har alla fem delar:

Få energi - Rörelsegladje - Lekar och aktiviteter - Recept - Komma till ro

Det finns 30 stycken slowmotionfilmer som hör till boken under fliken dvd på www.barnibalans.se

Du kan även beställa en plansch samt en kortlek med de yogaövningar som finns i boken.

For att underlatta val av musik till de olika aktiviteterna kan du få inspiration av vara spellistor på Spotify. Sok på BiB.

Vi vänder oss till pedagoger verksamma i skolan, till ledare i föreningslivet samt givetvis till foräldrar. Materialet följer Lgr 11.
Längst bak i boken hittar du både en referenslista och en inspirationslista för vidare läsning.

Boken skickas med B-post 3 -5 arbetsdagar.