bli certifierad ChiBall® instruktör.

Masesgården hösten 2015 Masesgården hösten 2015

Nästa gång Masesgården 13 - 18 april 2019 
samt preliminärt 5 - 10  oktober  2019
Grundutbildningen består av en teoretisk del och en praktisk.

Teorin gör du på distans och den praktiska delen gör du antingen  en lördag till torsdag på Masesgården, eller i fem olika delmoduler under ett år, eller tills du har samlat på dig alla fem. Du kan när som helst påbörja utbildningen och samla de olika delarna tills du är klar.
 

För att bli certifierad ChiBall instruktör behöver Du dels göra ett skriftligt prov på distansutbildningen och dels skicka in en film på Dig när du leder en ChiBall lektion. Du gör allt detta i egen takt och i lugn och ro.

När Du sen tycker att Du, och Dina deltagare är redo för variationer på passen finns det årstidsworkshop att köpa för självinlärning. Det är ett tips att dyka upp lite då och då på endagskurser i framtiden för inspiration och inte allra minst dela erfarenheter med andra instruktörer. Det härliga med ChiBall är att Du kan följa de fem årstiderna och på så sätt variera Dina klasser året om.

Om det är helt nytt för Dig med bodymindträning är detta en innehållsrik introduktion. Om Du redan har vissa av dessa kunskaper är det en kurs som kommer att berika Dina klasser ytterligare. ChiBall är ett helhetskoncept i sig men även ett komplement till dig som redan har utbildning inom de olika områdena.